Ми прагнемо зробити кожного нашого замовника задоволеним і таким чином сприяти формуванню позитивного іміджу нашого підприємства не тільки на теренах нашої країни, а й далеко за ії межами.
Сьогодні продуктова лінійка заводу здатна задовольнити смаки навіть найвибагливіших споживачів.
Сухе молоко
 |
Молоко сухе знежирене до 1,5% жиру - виробляється із знежиреного пастеризованого коров'ячого молока шляхом висушування. |
 |
Молоко сухе незбиране 25% жиру - виробляється із цільного пастеризованого коров'ячого молока шляхом висушування. |
 |
Вершки сухі 42% жиру - виробляється із цільного пастеризованого нормалізованого коров'ячого молока шляхом висушування. |
Масло
 |
Масло селянське солодковершкове 73% молочного жиру - виробляється із пастеризованих натуральних вершків у фасованому і блочному вигляді. |
 |
Масло солодковершкове любительське 78% молочного жиру - виробляється із пастеризованих натуральних вершків у фасованому і блочному вигляді. |
 |
Масло солодковершкове екстра 82,5% молочного жиру - виробляється із пастеризованих натуральних вершків у фасованому і блочному вигляді. |
Вершки
 |
Вершки 35% молочного жиру - цінний і поживний продукт з коров'ячого молока, придатний для збивання. |
М'які сири
 |
Сир «ЗДОРОВ’Я» м'який у вакуумній упаковці виробляється з коров'ячого молока шляхом сквашування культурами молочнокислих бактерій з додаванням молокозсідального ферментного препарату та кухонної харчової солі. |
 |
Сир «ЗДОРОВ’Я» iз зеленню м'який у вакуумній упаковці виробляється з коров'ячого молока шляхом сквашування культурами молочнокислих бактерій з додаванням молокозсідального ферментного препарату, зелені у змінній пропорції (кріп, петрушка) та кухонної харчової солі. |
 |
Сир «ЗДОРОВ’Я» з паприкою м'який у вакуумній упаковці виробляється з коров'ячого молока шляхом сквашування культурами молочнокислих бактерій з додаванням молокозсідального ферментного препарату, паприки сушеної та кухонної харчової солі. |
 |
Сир «Здоров’я» - м'який кисломолочний сир, циліндричної форми - молочного жиру 20% у сухій речовині. |
 |
Сир «Адигейський» - м'який кисломолочний сир, циліндричної форми - молочного жиру 45% у сухій речовині. |
Бринза
 |
Сир «БРИНЗА» м’який у вакуумній упаковці виробляється з коров’ячого молока шляхом сквашування культурами молочнокислих бактерій з додаванням молокозсідального ферментного препарату та кухонної харчової солі. |
 |
Сир «БРИНЗА» з паприкою та зеленню м’який у вакуумній упаковці виробляється з коров’ячого молока шляхом сквашування культурами молочнокислих бактерій з додаванням молокозсідального ферментного препарату, паприки сушеної та зелені у змінній пропорції (кріп, петрушка), кухонної харчової солі. |
Сметана
 |
Сметана 15% молочного жмру - виробляється із пастеризованих натуральних вершків шляхом сквашування їх бактеріальною закваскою. |
 |
Сметана 21% молочного жиру - виробляється із пастеризованих натуральних вершків шляхом сквашування їх бактеріальною закваскою.
|
Молоко
 |
Молоко коров’яче питне 2,5% жирності - повноцінний натуральний продукт, виробляється шляхом пастеризації цільного коров'ячого молока. |
 |
Молоко коров'яче питне2,6% - повноцінний натуральний продукт, виробляється шляхом пастеризації цільного коров'ячого молока. |
 |
Молоко пряжене коров’яче питне 2,5% жирності - традиційний молочний продукт, який виробляється шляхом тривалого пряження цільного молока, має карамельний відтінок, характерний смак та аромат. |
Ряжанка
 |
Ряжанка 2,5% жирності - кисломолочний продукт з вираженим смаком і кольором топленого молока, виробляється шляхом пастеризації коров'ячого молока з внесенням закваски на чистих культурах молочнокислих бактерій. |
Йогурт
 |
Йогурт салатний 2,5% жирності - корисний кисломолочний продукт, вироблений з пастеризованого коров'ячого молока, чистих молочнокислих бактерій та стабілізатора |
 |
Йогурт зі смаком ванілі 2,5% жирності - корисний кисломолочний продукт, вироблений з пастеризованого коров'ячого молока, цукру, чистих молочнокислих бактерій, стабілізатора і ваніліну. |
 |
Йогурт зі смаком малина 2,5% жирності - корисний кисломолочний продукт, вироблений з пастеризованого коров'ячого молока, цукру, чистих молочнокислих бактерій, стабілізатора і малинового наповнювача. |
 |
Йогурт зі смаком персику 2,5% жирності - корисний кисломолочний продукт, вироблений з пастеризованого коров'ячого молока, цукру, чистих молочнокислих бактерій, стабілізатора і персикового наповнювача. |
 |
Йогурт зі смаком полуниці 2,5% жирності - корисний кисломолочний продукт, вироблений з пастеризованого коров'ячого молока, цукру, чистих молочнокислих бактерій, стабілізатора і полуничногонаповнювача. |
 |
Йогурт зі смаком вишні 2,5% жирності - корисний кисломолочний продукт, вироблений з пастеризованого коров'ячого молока, цукру, чистих молочнокислих бактерій, стабілізатора і вишневого наповнювача. |
Маслянка
 |
Маслянка дієтична - дієтичний і одночасно біологічно цінний продукт, який отримується при виробництві вершкового масла. Рекомендовано додавати у випічку, холодні супи, заправки до салатів, напої.
|
Сироватка
 |
Сироватка - продукт переробки молока, який здобувають під час виробництва сирів. До складу молочної сироватки входять вітаміни А, В2, С, Е а також Са, Mg і пробіотичні бактерії. Один літр сироватки містить 60% добової потреби організму дорослої людини в кальції, практично повністю у вітаміні В2 і на 40% добової норми в калії. |
Кефір
 |
Кефір нежирний - дієтичний кисломолочний напій. Виробляється шляхом пастеризації знежиреного коров'ячого молока з внесенням закваски чистих молочнокислих бактерій. |
 |
Кефір 2,5% жирності - дієтичний кисломолочний напій. Виробляється шляхом пастеризації цільного коров'ячого молока з внесенням закваски чистих молочнокислих бактерій. |
Простокваша
 |
Простокваша знежирена - дієтичний кисломолочний напій. Виробляється шляхом пастеризації знежиреного коров'ячого молока з внесенням закваски чистих молочнокислих бактерій. |
|
 |
Простокваша 2,5% жирності - дієтичний кисломолочний напій. Виробляється шляхом пастеризації цільного коров'ячого молока з внесенням закваски чистих молочнокислих бактерій. |
|
Творог
Сиркова маса
 |
Маса сиркова нежирна солодка з полуничним наповнювачем - виробляється з нежирного творогу, цукру та фруктових наповнювачів.
|
 |
Маса сиркова нежирна солодка з персиковим наповнювачем - виробляється з нежирного творогу, цукру та фруктових наповнювачів.
|
 |
Маса сиркова нежирна солодка з ківі наповнювачем - виробляється з нежирного творогу, цукру та фруктових наповнювачів.
|
 |
Маса сиркова нежирна солодка з вишневим наповнювачем - виробляється з нежирного творогу, цукру та фруктових наповнювачів.
|
 |
Маса сиркова нежирна солодка з смородиновим наповнювачем - виробляється з нежирного творогу, цукру та фруктових наповнювачів. |
 |
Маса сиркова нежирна солодка з малиновим полуничним наповнювачем - виробляється з нежирного творогу, цукру та фруктових наповнювачів.
|
Сметанний продукт
 |
Продукт молоковмісний сметанний 15% жиру - це поживний молоковмісний продукт виготовлений з коров'ячих вершків, закваски та замінників молочного жиру.
|